2011-03-29
12:53:03

Jag som liten

Hej!

Måste bara visa Hannes gulliga lilla tandborste ;)
Och även en bild på mig som liten.
2011-03-29
11:51:14

Lilla krypisen

Tjoho!

Tänkte försöka skriva lite på den här övergivna bebisbloggen..
Igår kom min mamma och hämtade mig & lillgubben, vi for till stan på dollarstore där jag handlade lite, blir alltid mer än man tänkt sig, haha. Sen gick vi in på barnens hus eftersom jag hade presentkort på 700kr där, men det vart lite saker för 354:- om jag minns rätt, haha! 2 vattenfyllda bitringar, 2 pyjamaser, och en sån haklapp av hårdplast.
Sedan for vi till simhallen i öjebyn där vi fikade & lillgubben käkade en banan, så vart det babysim. Han kunde nu sitta själv på kanten och hoppa i så fångade jag honom i vattnet, ha 2 flytringar på armarna och vara själv i vattnet, och lite andra grejjer :) det var näst sista gången för den här terminen :( men vi kommer garanterat fara & bada då & då iaf :)
Sen for vi tillbaka till stan på ica kvantum där vi handlade.
Idag har det inte hänt något speciellt, bakade kladdmuffins sen märkte jag att vattnet här (är fortfarande i harrträsk hos tommys pappa) är sandigt, det är egen brunn så smälter det eller något sånt varje vår & blir sandigt & äckligt. Så då kom Tommys farmor med en dunk vatten så Hannes har rent vatten till sin välling. Om någon dag ska vi tillbaka till våran lägenhet, vi saknar det brännheta varmvattnet i duschen, play station 3:t osv, men jag längtar inte efter att handdiska igen, bära Hannes upp & ner för trapporna, menmen :)
För övrigt så har Hannes blivit jätte duktig på att krypa, och fort går det! Man får ofta springa efter när han älskar sladdar & smågrejjer ;p och hundens vattenskål, ÅH så roligt det är att plaska i vattnet tycker han & helst tippa ut de, så man kan bada :D.. måste komma på någon lösning på det där ;p
2011-03-23
14:45:18

8 månader!!

Tja!

Idag var jag & min mamma med Hannes på 8 mån-kontroll på bvc. Han väger 9495 gram, är 71,8 cm lång & har ett huvud-omfång på 47,5 cm.
Sen for vi till ica där mamma handlade så snällt åt oss. Efter det sprang jag upp i lägenheten en snabbis för att hämta Astrids vaccinations papper sen for vi tillbaka (Till Tommys pappa där vi är medans han är i Thailand).
Så passade jag på att klippa mina vovvars tassar på massa päls, dom följde med min mamma hit idag eftersom dom bor hos dom tills vidare.
2011-03-14
19:57:04

Sötnosen

Hej!

Idag hade vi babysim & Hannes fick testa simma bakom min rygg, han sprattlade som en liten fisk med benen :)
Och så fick han åka nedför en liten ruchkana med huvudet före som han tycker är kul och lite andra saker :) aldrig en sur min ♥
2011-03-09
15:25:18

Vit Elefant

Hej!

Idag var jag till tandläkaren, medans mamma & Hannes väntade i väntrummet. Sen åkte vi till Vit Elefant här i Norrfjärden http://www.vitelefant.se/. Där säljs det begagnade barnkläder, i väldigt fint skick. Dom har 40 % rea på vinterkläder.
Det här fick Hannes av mormor:
En gåstol 300:-

Ett pyjamas liknande plagg 60:-


Manchester jeans 60 :-


Mjukis dress 85:-


Byxor 60 :-


Manchester hängselbyxor 70 :-


3 mössor 39:-, 45:- & 45:-