2011-01-26
14:59:37

6 månader

Hejsan!


Det var länge sen jag skrev. I fredags fyllde Tommy 21 år. Och i söndags blev Hannes hela 6 månader. I måndags var vi på babysimmet som börjat om, vi har tydligen fått börja i en annan grupp med större barn, en av dom kunde gå såg jag. Kanske för Hannes är duktig som en fisk, eller att det var för många i den förra.

Igår var vi på bvc för 6mån-kontroll. Han väger 8745 gram, 69.5 cm lång & har ett huvudomfång på 46 cm :) och lungorna m.m. lät bra :)

Så har även bilen hunnit gå sönder, så Tommy har köpt en ny för en billig peng. Eller en annan kanske man säger.

Hannes har blivit så duktig sen vi fick babygymmet, nu kan han lyfta rumpan och skjuta ifrån så han far iväg med huvudet utanför, och vända sig fram & tillbaka rätt så ofta. Just nu ligger han där & har börjat låta lite irriterad så jag ska gå & lägga honom. Nu har han nått en påse som han prasslar med.. Sen ska jag betala några räkningar..

När Tommy kommit hem ska jag be han skicka några nya bilder på Hannes till mig, till dess lägger jag upp den här på Rocky & Millan. Demon Millan

2011-01-15
15:35:38

Min ängel

Hej!

Igår kom Natalie hit så började vi laga tacos, hon var väldigt duktig för att inte vara en matlagerska ;) Så åt hon & Andreas med mig & Tommy. Väldigt gott men starkt. Sen gjorde vi oss i ordning efter lite surr & gick och lämnade av Hannes hos hans farmor, för att sen gå över till Hannes farbror Emil som fyllde 19 förra veckan. Efter ett par timmar gick vi hem igen och skrämde Natalie med skräckfilmen The Unborn, jag vart också lite skrämd fast det var tredje gången jag såg den.

Sen fick vi tillbaka Hannes kring 9 imorse, men han somnade nästan direkt så jag fortsatte att sova en stund, sen åkte Natalie hem :/ Men det var jätte kul att äntligen umgås även fast vi inte gjorde så mycket :)

Idag har jag feber & det är -27 ute, blir kallare & kallare. Så när Tommy kommer tillbax hem ska han & Andreas ta ut Rocky & Millan på en kort spring tur kanske, det är ju så kallt.

Dusch hos farmor. Kanske ska man bli rörmockare? ♥
2011-01-13
20:37:16

Daddys little rocker

God kväll!

Glömde lägga upp den här bilden:

Hannes med pappas headset <3

2011-01-13
17:48:40

Available for playdates

Hejsan!

I morse vid 8 började jag med att knalla iväg till tandläkaren där jag vart fast hur länge som helst. Sen hem igen för att åka in till stan på syn undersökning för att få nya starkare linser, men jag behövde tydligen inte det, utan fick samma styrka som innan. Så fick min mamma betala 1495 :- för 6mån linser + undersökningen. Hade blivit 1700 :- om vi tog med vätska som man lägger linserna i, men det hade jag redan som tur var.
Ska man våga sig på att laser operera ögonen? Har -4.25 på ena ögat & -5.50 på det andra, vilket betyder att jag kan inte vara utan linser/glasögon någonsin.

Hannes har nu fått börja vänja sig vid Mild välling för 6 månaders bebisar. Jag blandar fortfarande i lite ersättning så det inte blir så värst stor omställning för "lill" magen ;). Han verkar då redan hålla sig mätt längre, än tidigare. Det är väldigt gnälligt också, så det är nog någon tand på väg snart, så han älskar att tugga på allt han får tag i. Även smörgås-rån är smaskigt. Och jag struntar i ifall man inte får ge bebisar det pga socker & sånt, dom suger bara på en liten bit och det hjälper mot kliandet i munnen så.

För ett tag sen skulle jag hämta Tommys ringar som låg ovanpå toaskåpet, så när jag klev ner från toastolen, satte jag foten på kanten på skötbordet som stod på golvet, så en metall del som stack ut i hörnet rev upp ett sår mitt under foten. Men har man haft värkar, tagit ryggmärgs bedövning & fött barn så klagar man inte på det haha ;).

Hannes fick 6 st nya bodys av sin mormor idag, storlek 68,74 & 80 helt perfekt :)



Ljusblå: Available for playdates
Grå: I am unique
Mörkblå: Det är jag som bestämmer
2011-01-11
16:34:24

Blonda killen

Hej!

Idag har vi varit till stan. Först till försäkringskassan där Tommy gick in en snabbis medans jag & Hannes diggade musik i bilen, sen åkte vi till Burmans och hälsade på, där Tommy praktiserat i några månader , och får anställning nu i slutet av januari :D

Imorgon kväll ska vi kanske på bio & se Tron 3D. Fast jag skulle hellre vilja se The Tourist, men får vell hinna se den också någon dag. Blir säkert kul hur som helst :)

Mamma & Pappas blonda kille <3
2011-01-10
20:18:31

Up&Go

Halloj!

Länge sen man skrev något vettigt. Om ungefär 2 veckor är Hannes 6 månader! Kan inte förstå hur snabbt det går. Känns nästan som förra veckan han låg i min mage.. Han växer & utvecklas så det knakar!

I fredags var jag på stan och hämtade ut mitt Up&Go-paket på Lindex från Libero jag/Hannes har fått :) Om man är med i Libero klubben får man ett gratis vid 6månaders ålder.




Paketet innehöll Up&Go blöjor, tvättservetter, engångs-haklappar, bindor, en cd-skiva "train your baby's brain", barnsockar & två små tuber av Baby wash & lotion.

2011-01-02
21:01:33

Nyår

Hej!

På nyår var vi hos Hannes farfar, här är några bilder ♥