2010-09-22
21:10:06

<3



Hannes för några veckor sen. Som sagt, han älskar att bada! :) ♥
2010-09-22
10:06:40

Jag älskar dig

God morgon!

Här är allting bra, igår var Hannes på 2mån kontroll. Och han väger nu 5840gram och är 58,8 cm lång! Det känner svaga mamma av i axlarna/ryggen.. haha ;)

Justja! I måndags var vi på babysim för första gången, det var jätte mysigt i varmbassängen. Hannes älskade att flyta runt på rygg & mage.
Han ligger här i mitt knä nu så det är rätt svårt att skriva för han börjar bli så stor.

Men vi hörs ♥
2010-09-10
19:57:46

Helg

Hejsan!

Skönt med helg! 
Jag har inte så mycket att berätta. Hannes är 7 veckor och hans utveckling går otroligt fort fram tycker jag :) Han kommer bli en stor & smart pojke :)

I morse var jag på efterkontroll. Det måste alla som fött barn göra. Vi (barnmorska, jag & tommy) pratade först igenom förlossningen, vad vi tyckte osv. Sen gyn-undersökning för att se så allt var bra från förlossningen & jag var jätte nervös innan men det var inte alls var så farligt som jag trodde. Så fick jag utskrivet mini-piller, tills jag känner mig redo för spiral. Den kan man ha i 5 år, och då slipper man tänka på att ta en tablett vaaaarje dag.





Nu blir det att se Idol & mata Hannes som precis vaknade :) ♥
2010-09-08
12:16:41

Hjärtat

Hejsan!

Några bilder från igår på Hannes då jag var ute på promenad i finvädret. Han somnade direkt, hann knappt ens gå bakanför ica här där vi bor.





Han är så otroligt fin ♥
2010-09-07
03:42:25

Sen natt

Tjatja!

Jag är verkligen dålig på att skriva här i bloggen, jag vet! Men dom som inte har barn kan nog verkligen inte alls föreställa sig hur det är att ha en liten. När lillen sover & det finns tid så måste man försöka hinna med så mycket viktigare saker än att sitta vid datorn, nog för jag gör det ändå också, haha.

Klockan är typ 03.30 & jag borde verkligen somna om, det blir inte så mycket sömn alls för mig när Hannes vill äta med så korta mellanrum (börjar märkas på hans storlek, hehe). Sist vi var på bvc vägde han 60gram ifrån 5kg! Och nu vet jag inte, men tyngre & knubbigare har han hunnit bli. Jag har just matat honom & fått han att somna om i alla fall, den snörvel ungen.. Han är täppt i näsan & det är inte så roligt kan jag tänka mig. Hoppas det går över snart iallafall.

Nä imorgon ska jag försöka komma ihåg att fota honom & lägga in några bilder.

En bb-bild här tills vidare, ca 4 timmar efter förlossningen.

Vi hörs ♥