2010-08-27
13:29:26

Lite bilder

Hejsan! Lägger ut lite nya bilder på Hannes.







2010-08-24
06:43:58

Dålig på blogg

God morgon!

Jag är verkligen dålig på att uppdatera här kan jag erkänna, menmen ska väl bli bättring :)
Igår var vi på bvc med Hannes på 1 månads kontroll. Han vägde 4445g och är 55 cm lång, pojken min, växer så det sprakar om honom.
Jag fick en kortison salva som samtidigt är svampdödande mot mina munsår som vägrar försvinna, klöser dock upp såren hela tiden för jag är så stressad inombords. Och jag ska börja med MittVal Kvinna, för det är viktigt med vitaminer osv för mig själv när Hannes tar vad han behöver från mig.

Jag berättade att när Hannes ammar så suger han mig tom oftast & är fortfarande hungrig & gnällig, vilket är väldigt jobbigt, så Maria som hon heter sa att vi ska köpa mjölkersättning & ge han på kvällarna, då håller han sig mätt längre. Och det hjälper, när han får det så sover han längre än av bröstmjölken, så det märks att han blir mätt vilket känns jätte skönt.

Tog några bilder igår när vi var hemma hos mamma & pappa.



Morbror Tiff & Morfar








Skönt med en 42" plasma tv :)

Men nu ska jag gå & göra något annat, typ äta eller lägga mig framföt tvn om det är nått om lillen kan somna. Jag hör hur han ligger och gör jätte söta ljud från spjällsängen..
Hörs ♥
2010-08-05
17:47:34

Bra viktuppgång

Hej!

Skrev fel i förra inlägget, det var idag vi hade tid på bvc för att kolla Hannes vikt. Han väger nu 3860g :)
Han ögon börjar även bli bättre tyckte barnmorskan.
Orkar inte skriva något mer för jag känner mig jätte sjuk, så jag ska försöka äta & dricka något nu sen lägga mig och vila med älsklingarna.

Pusshej ♥
2010-08-03
18:10:38

3 Augusti

Hejsan!

För en stund sen hade vi hembesök av en barnmorska från BVC. Hon fyllde i lite uppgifter, berättade saker & kollade på Hannes ögon så gott hon kunde (han skrek mest). Han har ju vart förkyld i några dagar så det är kladdigt speciellt från ett öga. Men det är tydligen vanligt på små bebisar.
Imorgon ska vi till BVC för att väga honom då hon även ska försöka kolla om han är röd i ögat.

Nä nu ska jag skynda mig & äta kladdkaka medans lillen sover. Jag vägde mig för ett par dagar sen & upptäckte att jag har bara 0,5-1 kg kvar att gå ner så väger jag som innan graviditeten, vilket känns lite väl fort så jag äter något så ofta jag kan, haha.

Lägger upp bilder när jag hittat min dataväska där mobil sladden är..
Hejs ♥