2010-11-30
13:27:26

Kärlek

En mors otroliga kärlek till sitt barn är obeskrivlig ♥

2010-11-29
19:10:34

Stor kille

Hej!

Idag har jag knappt fått sitta still 1 minut.. Min rygg tar snart livet av mig.
Mamma kom hit imorse & började rota & tjoffsa runt överallt som om det vore hennes egna lägenhet. Så for vi & vägde Hannes, 7660gram väger han & är 68 cm. Sen for vi på babysimmet och som vanligt gick det superbra, sen åkte vi på jysk & dollarstore. Sen kom vi tillbaka så fortsatte hon hålla på fast jag hade städat & diskat innan hon kom.. Började stryka julgardiner och satt upp i köket, som om jag inte kunde själv.. Går inte och beskriva hur hon är. Är så jäkla irriterande.

Jaja skulle bara skriva Hannes vikt eftersom det är flera som frågat. Så nu vet ni det. Ser nu på kurvan i Hannes bvc-bok att det kan inte stämma att han är 86cm.. jävla morsa!! Får försöka mäta honom rätt här hemma. Eller ja kanske stämmer ändå, för 1 månad sen var han 61,8 cm lång.

Nu ska jag försöka slappna av & äta chips. Kanske gå & köpa en cola åt mig & Tommy..

I väntan på Harry Potter i torsdags <3







2010-11-28
21:00:00

Jul godis

God kväll!

Vi åkte aldrig på skyltsöndagen eftersom Tommy börjar bli sjuk & det är sviiinkallt ute.. Lillen skulle säkert börja hosta mer, nu när hans hosta nästan är borta. Så istället har jag gjort knäck & rispuffar/rischoklad. Asgott :) Ska göra mera imorgon för det går fort åt när lilla Alex aka kakmonstret varit här..

Imorgon är det babysim ;D Så gulligt när Hannes fastnar i dom små badringarna för magen är liiite knubbig, hehe.
På tisdag är det möte med klassen på Grans om Stockholms resan som blir helgen före jul. Vi ska på hundmässan! Och gå på stan! :D

Nu ska jag fortsätta spela på facebook medans Tommy & Emil nöter play station 3..



2010-11-28
09:11:59

Första advent

Hejsan!

Det här är första julen jag bor hemmifrån, så när vi hämtade Hannes i fredags hos mina föräldrar så passade jag på att ta med mitt julpynt. Fast det är bara några små tomtar osv. Så idag ska vi nog på skyltsöndagen & kanske köpa 2 julstjärnor & julgardiner. Fast skulle hellre lägga pengarna på julklappar då jag åker till stockholm helgen innan jul..

Men jag har inget att säga ännu. Så nu ska jag blanda en flaska åt Hannes & vänta på att han ska somna så jag kan lägga mig i sängen brevid min älskling och mysa.

Hannes 17 veckor <3


Hörs senare ♥
2010-11-27
15:33:12

Ny design

Hej!

Lite intressantare design som underbara Natalie fixade åt mig va? :)
Här är hennes blogg http://nalleliespix.blogg.se/ Tack så hemskt mycket! ♥

2010-11-27
15:21:44

gäst bloggar



Hejsan alla, är inne på Linas användare efter som att jag håller på att fixa lite i hennes blogg design, så nu passar på att skriva ett inlägg också! :) 



Ska börja med att säga att det var jätte länge sen jag träffade Lina, förlägne sen enligt mig. Förr var vi med varandra jätte ofta men nu när skolan började om krockar det ofta med träning,skola,killen mm. Men ska verkligen försöka ta tag i det ! Efter som att Lina är en helt underbar person och även mamma!
kanske ska dra en snabb historia hur vi började prata också, haha det är nämligen så att både jag och Lina har kooikerhondje och det är en ganska ovanlig ras i Sverige så vi började prata efter som att vi har samma hundras och dom är också halvsyskon visade det sig efter ett tag=) 

sorry för det jätte konstiga inlägget men visste inte vad jag skulle skriva :) 
Mvh// Nalle
2010-11-26
19:00:26

Perfekt fredag

Hej!

Det vart inget gym, så istället for vi och köpte ett PlayStation 3! :) Sen hämtade vi Hannes & nyss ätit pizza :) Ikväll ska vi hyra en blueray film, för det är inbyggt blueray spelare i en ps3. Nu har vi lånat några spel av Emils kompis men det är bara krigs-spel typ så jag hoppas på att vi kan köpa ett spel åt mig snart, eller få i julklapp ;)

Nu ska jag plocka undan lite kartonger & grejjer här. Så om ni vill spela ps3 på platt-tv, kom till oss ;)

Hejs ♥
2010-11-26
14:42:27

Harry Potter

Halloj!

Idag känner jag mig pigg. Jag sov nämligen till 12.15 idag, med ett uppehåll vid 7 imorse då Tommy for och jobbade. Lillgubben är fortfarande hos mina föräldrar, vi ska hämta honom när älsklingen kommit hem.

Igår efter vi hade lämnat Hannes åkte jag, Tommy & hans lillebror Patrik direkt till max i Luleå där deras mamma var. Så åt vi där, satt & pratade sen väntade vi bara tills bion började 21.15. Kan ju säga att vi kom hem väldigt sent, men bra var den :)

Idag ska Tommy & några till på gymmet i öjebyn, så jag hoppas att jag & Hannes får plats i bilen så kan vi bada under tiden dom tränar :) Hannes älskar att bada, det är så mysigt.
Men tror inte att vi ska ta risken att nån sitter bak i bilen, för polisen verkar ha nån rassia nu i Piteå.. I måndags vart Tommy stoppad & fick blåsa, samma dagen efter av samma polis. Sen på onsdagen såg han civilpolisen, och även igår!

Hörde av mamma att Hannes har fått sitta i en barnstol vid köksbordet & ätit efterrätt, jag som inte trodde han kunde sitta riktigt själv ännu men det gick tydligen bra. Så det var jätte kul att höra.

Nu ska jag kolla lite i reklam. Saknar min bebis & även min älskling såklart..

Vad händer ikväll då? :)

Vackra ögon som sin pappa.. <3
2010-11-25
13:47:33

4 månader & 2 dagar

Hejsan! 

Jag har inte skrivit så mycket här för jag gör inte så intressanta saker om dagarna som är vart att skriva om ;).
Meen, i tisdags blev gullungen 4 månader! Tänk vad tiden går fort, känns som att det var nyss jag var gravid.. Men dom säger ju att tiden går fort när man har roligt ;).

Klockan sex i morse var det omöjligt för Hannes att somna om så då var det bara att stiga upp, byta blöja, mata och sätta honom framför tvn. Och han sover inte hela nätter heller som förut utan vaknar flera gåner per natt, men det går nog över snart hoppas jag :) Så jag passade på att sova lite när han somnade om någon timme senare.

När tommy kommer hem från jobbet, så ska jag göra potatisbullar tror jag (jag vill säga potatisburgare hela tiden). Så ska vi fara till mina föräldrar & lämna Hannes där han ska sova inatt, för vi ska se nya Harry Potter filmen på bio i Luleå nämligen senare ikväll :D

Och nu när Hannes är 4 månader har han fått börja smaka lite andra saker än bara ersättningen. Lite olika pureér och sånt. Rotfrukterna gillar han inte ännu men frukterna gillar han bättre som mango puré tex. Men ska nog inte ge sånt sött eftersom då vill han inte äta det andra, ja ni förstår ;)

Tog en bild på Hannes. Jag hittade nya kläder i storlek 62 som jag tog på honom, för småa.. Otvättade dessutom!

2010-11-12
16:35:05

Blåögda bebis <3



2010-11-07
18:50:06

Mja..

Måste tillägga att Simon känner sig lite utanför nu när jag inte skrivit om honom, haha. Så om du är en söt singel kille, hör av er till honom, det skulle han nog uppskatta :).

Hörs sen ♥
2010-11-07
10:36:33

Varje gång du ler så tänds tusen stjärnor i mig ♥

God morgon!
Helgen har varit mysig & bra. Igår fick Hannes träffa en av sina mostrar för första gången, moster Linnea & även tant Pia som var min bästa vän då jag bodde i Jokkmokk. Han förtrollade båda två :)

Snart är Hannes 4 månader, då ska han få börja smaka på lite annat än ersättningen. Då blir det morötter, potatis & sånt, ska bli kul att se vad han tycker ;) Men tror inte riktigt han är redo ännu, men jag vet inte. Tänderna känner han av för fullt iaf.

Nu ska jag se om Tommy vill följa med på en promenad med Astrid & vagnen. Rocky bor nämligen utanför Stockholm nu . Hoppas att det går bra.
Hörs ♥