2010-12-03
11:48:30

Freedag

Hallojj!

Igår bloggade jag ingenting, jag & Hannes var & kollade när några hjälpte hans farmor att flytta, så kollade vi den nya lägenheten hon har fått. Hon hade fått välja jätte snygga tapeter :) Så snabbkollade vi Emils 1a som han samtidigt fått.

Huvva vad Hannes har sovit oroligt sista tiden.. Speciellt inatt.. Så när jag bytte blöjja såg jag att ni-vet var helt mörk grönt.. Tänder redan? Han känner definitivt av dom iallafall. Gnagandet på händerna och på allt han kommer åt, plus det ständiga dregglandet. Nu slet han avv sig haklappen & stoppade i munnen, haha.

ÅÅH nu rök mitt glada humör. När jag & min mamma var & kollade på den här lägenheten (tommy jobbade i gällivare då), så sa vi att tapeterna här var inte så fina & undrade när det är dags att tapetsera om, så svarade vaktmästaren att i sovrummet är det ganska nytt, men vardagsrummet är det dags vid jul att tapetsera om.. Så nu ringde Tommy till honom & då sa han att han hade inte alls sagt att han ska göra det vid jul, utan vi får ett papper om vi vill eller inte för en mindre slant..!? Vafan han hade VISST sagt det. Så jävla lata. Är less att dom är lata, dryga, & främst SNÅLA! Nä fuck pitebo snart alltså..

Nä nu måste jag diska & sen konka ner Hannes till barnvagnen som jag tagit in i trapphuset igen, efter en gnäll kärring klagat om den så jag var tvungen ställa ut den i cykelförrådet. Men jag vill inte lägga ner Hannes i en iskall åkpåse. Så nä, nu står den inne med ett får-skinn i åkpåsen. Vi ska gå till apoteket. Tur att det är typ 15minuter bort för det är så kallt. Säkert 15-16 minus.

Sen får jag hoppas att Tommy slutar tidigare idag när det är fredag, så ska vi ta ett snabbdopp i varmbassängen medans han är uppe på gymmet.

Undrar vad som händer i helgen, skulle vara såå skönt att få sova en natt. Men saknar lillgubben så mkt när han är borta.

Om 2 veckor är jag i Stockholm.. Har blandade känslor nu när det är så nära kvar. Ska bli roligt att få vara med klasskompisarna igen, gå på stan, hundmässan osv, men samtidigt vet jag inte huuur mycket jag kommer sakna mina 2 älsklingar här hemma. Men då kommer det bli extra kul att se dom igen då jag kommer hem :)

Har säkert skrivit massa fel, men orkar inte kolla igenom.

Jaja ska sluta skriva nu & göra någon nytta ♥

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: