2010-12-14
22:49:13

Grans

Hejsan!

Idag har jag varit på Grans, det var möte om sista Stockholms resan :) Hannes fick presentkort på barnens hus för 200:- av Linnea, Amanda, Josse, Mint, Mia, Linus & Mariell. Verkligen jätte gulligt! Tack så mycket! =) Och ett jätte sött gosedjur i form av en hund (såklart?!) men blå nos ;) Och en superman body åt Hannes av djursjukvårds-läraren Catarina :)

Var lite orolig för ett tag sen för jag fick veta att jag skulle ta med csn kortet, som typ är borta, så skickade sms istället för ett intyg.. Men fick till svar att jag inte har rätt till rese-rabatt.. Är väl för att jag har tagit en paus från skolan. Hoppas på att någon av dom 2 lärarna som ska följa med kan skriva ett intyg annars att jag får pengar av mina föräldrar så jag kan betala den summan.. Får nämlingen barnbidraget dagen vi kommer hem, och mest troligt föräldrapenningen veckan efter, eller veckan efter det..

Imorgon ska vi till mina föräldrar & hämta en resväska, så ska jag leta csn kortet, ihopp om att det räcker med att visa upp det..

Nu blev det ett väldigt tjorvigt inlägg.

Hannes i gammel farmors/mormor famn (tommys mormor) på bb
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: