2010-07-06
15:42:22

Äntligen blogginlägg

Tjaa! ;)

Seg jag är att uppdatera, jag vet.. Men sitter knappt nått vid datorn, förutom då vi ser film osv.

I fredags var vi med Natalie, Emil & Simon (nöjd nu att jag skriver att du var med Simon? Sist skrev jag bara "osv" haha).
När vi väl kom´iväg med alla grejjer efter ett antal vänder tillbaka så åkte vi båt ut till en ö & grillade, tog flera timmar innan det blev fart på elden. Tobbe & Sandra var tvungna att ro dit med en dunk diesel.. Sen kom även Dg & Dennis, kan som säga att Dennis var mkt bättre på att ro än Dg, det kan nog alla hålla med om, haha..
Sen vart jag & Natalie jätte trötta och förbannade på myggen så fick killarna börja slå upp det tjorviga 6-manna tältet, fast Simon stod mest och vinglade brevid haha. Gick fan inte att sova för det var stenigt, lutade & marken var hård, så jag & Tommy åkte till lägenheten & sov, lämnade dom andra haha..

Sen när jag vaknade upp på Lördagen så hade det läkt fostervatten i sängen, var blött under madrassen tillochmed. Magen är mjuk sen dess så jag väntar bara på en jävla massa värkar. Ringde dom i sunderbyn igår flera gånger, men ingen ville tro mig att det var fostervatten ;s Irriterande jävlar. Men har tid på mvc imorn så.

Ska gå med Rocky till fjörn nu så ska han få bada med en Rottis tik :)












Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: