2010-06-16
12:31:29

Pite till helgen

Hallojsan!

Idag händer det inte så mkt, tar det mest lugnt & vilar. Magen är knöligare å hårdare än någonsin..
Igår var vi till Kjell & Annika där det bjöds på grillat, väldigt gott & trevligt :)

På fredag slutar älskling för veckan så då åker vi tillbaka till Piteå. Saknar mina små gullisar Corry & Astrid jääävligt mkt, & om jag känner dom rätt så saknar dom mig ännumer, riktiga mors-grisar det där ;)
Tommy har sagt att vi kan fara ut & grilla till helgen med alla 3 hundar. Skönt när Astrid får busa med Rocky, då är dom lugna oftare och man slipper bli tuggad om händerna av båda två.
Ifall någon har lust att hänga på så är det ju bara att säga till, bara tråkigt att det är svårt att få in någon ny hund med Corry & Astrid, speciellt med Corry.
Men ifall hunden är lugn & inte bryr sig så värst så brukar de gå bra. Hon låter som en mördarhund nu, haha. Men det är hon inte, bara reserverad och det tar ett tag innan hon skaffat sig någon ny kompis :)
Rocky började hon att älska, även ifall det kostade Rocky några ärr vid munnen, fast då var det en Salami-bit emellan som han ville ha, men det var hennes så.. Haha förra sommaren <3
Och den här sommaren blir ännu mer minnesvärd med tanke på att bebisen ska komma =) då blir bloggen intressantare, och snyggare ;)

Lägger upp några bilder sen sist vi grillade med hundarna.













Corry är den större & äldre av dom vit/bruna hundarna, Astrid den mindre. Dom är av rasen Kooikerhondje. Lägger gärna in ett inlägg om den rasen, eftersom den är väldigt ovanlig i Sverige.
Rocky är då bjässen som är blandis mellan Rottweiler/Dobermann.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: