2010-11-25
13:47:33

4 månader & 2 dagar

Hejsan! 

Jag har inte skrivit så mycket här för jag gör inte så intressanta saker om dagarna som är vart att skriva om ;).
Meen, i tisdags blev gullungen 4 månader! Tänk vad tiden går fort, känns som att det var nyss jag var gravid.. Men dom säger ju att tiden går fort när man har roligt ;).

Klockan sex i morse var det omöjligt för Hannes att somna om så då var det bara att stiga upp, byta blöja, mata och sätta honom framför tvn. Och han sover inte hela nätter heller som förut utan vaknar flera gåner per natt, men det går nog över snart hoppas jag :) Så jag passade på att sova lite när han somnade om någon timme senare.

När tommy kommer hem från jobbet, så ska jag göra potatisbullar tror jag (jag vill säga potatisburgare hela tiden). Så ska vi fara till mina föräldrar & lämna Hannes där han ska sova inatt, för vi ska se nya Harry Potter filmen på bio i Luleå nämligen senare ikväll :D

Och nu när Hannes är 4 månader har han fått börja smaka lite andra saker än bara ersättningen. Lite olika pureér och sånt. Rotfrukterna gillar han inte ännu men frukterna gillar han bättre som mango puré tex. Men ska nog inte ge sånt sött eftersom då vill han inte äta det andra, ja ni förstår ;)

Tog en bild på Hannes. Jag hittade nya kläder i storlek 62 som jag tog på honom, för småa.. Otvättade dessutom!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: