2010-11-26
14:42:27

Harry Potter

Halloj!

Idag känner jag mig pigg. Jag sov nämligen till 12.15 idag, med ett uppehåll vid 7 imorse då Tommy for och jobbade. Lillgubben är fortfarande hos mina föräldrar, vi ska hämta honom när älsklingen kommit hem.

Igår efter vi hade lämnat Hannes åkte jag, Tommy & hans lillebror Patrik direkt till max i Luleå där deras mamma var. Så åt vi där, satt & pratade sen väntade vi bara tills bion började 21.15. Kan ju säga att vi kom hem väldigt sent, men bra var den :)

Idag ska Tommy & några till på gymmet i öjebyn, så jag hoppas att jag & Hannes får plats i bilen så kan vi bada under tiden dom tränar :) Hannes älskar att bada, det är så mysigt.
Men tror inte att vi ska ta risken att nån sitter bak i bilen, för polisen verkar ha nån rassia nu i Piteå.. I måndags vart Tommy stoppad & fick blåsa, samma dagen efter av samma polis. Sen på onsdagen såg han civilpolisen, och även igår!

Hörde av mamma att Hannes har fått sitta i en barnstol vid köksbordet & ätit efterrätt, jag som inte trodde han kunde sitta riktigt själv ännu men det gick tydligen bra. Så det var jätte kul att höra.

Nu ska jag kolla lite i reklam. Saknar min bebis & även min älskling såklart..

Vad händer ikväll då? :)

Vackra ögon som sin pappa.. <3

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: