2011-01-26
14:59:37

6 månader

Hejsan!


Det var länge sen jag skrev. I fredags fyllde Tommy 21 år. Och i söndags blev Hannes hela 6 månader. I måndags var vi på babysimmet som börjat om, vi har tydligen fått börja i en annan grupp med större barn, en av dom kunde gå såg jag. Kanske för Hannes är duktig som en fisk, eller att det var för många i den förra.

Igår var vi på bvc för 6mån-kontroll. Han väger 8745 gram, 69.5 cm lång & har ett huvudomfång på 46 cm :) och lungorna m.m. lät bra :)

Så har även bilen hunnit gå sönder, så Tommy har köpt en ny för en billig peng. Eller en annan kanske man säger.

Hannes har blivit så duktig sen vi fick babygymmet, nu kan han lyfta rumpan och skjuta ifrån så han far iväg med huvudet utanför, och vända sig fram & tillbaka rätt så ofta. Just nu ligger han där & har börjat låta lite irriterad så jag ska gå & lägga honom. Nu har han nått en påse som han prasslar med.. Sen ska jag betala några räkningar..

När Tommy kommit hem ska jag be han skicka några nya bilder på Hannes till mig, till dess lägger jag upp den här på Rocky & Millan. Demon Millan

Postat av: Snyggungen...

Hannes får ju gå i en blandad grupp pga att det blev så många som skulle gå fortsättning...plus att jag vill gärna ha han/dig i MIN grupp :) Med dom andra små "fiskarna"... ;)

Jag hade migrän i måndags så jag längtar till måndag då jag får träffa er...

2011-01-27 | 09:32:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: